· 

Nieuw in Maart! Olaplex.

Iedereen heeft het tegenwoordig over het geweldige wondermiddel genaamd Olaplex. Wanneer gebruik je Olaplex en hoe hou je het zelf bij? In deze blog zal ik je alle informatie geven over Olaplex.

Wanneer heb je Olaplex nodig?

Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische- en thermische behandelingen zoals kleuren en het krullen of stijlen van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Ook invloeden van overmatige blootstelling aan uv-straling, chloorwater en zoutwater kunnen dof, pluizig, glansloos en droog haar creëren. 

Kies er dan voor om je lokken te voorzien van een super healthy boost met Olaplex!

Wat doet Olaplex

Olaplex helpt het beschadigen van het haar tegen te gaan of juist te voorkomen. Olaplex herstelt de gebroken zwavelverbindingen in het haar, waardoor het haar weer straalt en gezond wordt. Je haar wordt weer sterk, glanzend en dus super gezond. Nog een groot voordeel van Olaplex is dat de kleur nog langer in je haar blijft zitten. Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype. 

 

Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken:

 1. Als toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf in je haar beschadigd tijdens het kleuren.
 2. Als herstelbehandeling: dit is ervoor om je haar te herstellen naar de goede gezondheid en intens te voeden. Zodat je haar er weer goed uitziet.

In 3 stappen naar stralend gezond haar

Stap 1: Begin het herstellen.

Een intense en herstellende verzorging met Olaplex begint allemaal in de salon. Allereerst word je haar vochtig gemaakt en de Olaplex nr.1 wordt aangebracht aan de wasbak en verdeeld over het haar. Deze verzorging zal zo'n 5 minuten goed intrekken om zo het haar voor te bereiden op stap nummer 2.

 

Stap 2: Versterk het haar.

Zonder het uit te spoelen zal door de syliste de Olaplex nr.2 worden aangebracht in het haar. Deze stap zorgt dat het herstelproces echt op gang komt en moet ook ongeveer 20 minuten inwerken. Hierna zal het haar worden gewassen en ingesloten met een masker of conditioner.

 

Stap 3: Bescherming voor thuis.

De Olaplex nr.3 is noodzakelijk om je behandeling hersteld te houden. Je gebruikt deze ongeveer 1x per week thuis. Dit product zorgt er voor dat je haar ook na de behandeling zijn kracht behoudt en dat je kleur langer mooi zal blijven. Verdeel Olaplex nr.3 op handdoekdroog haar en laat je 20 minuten inwerken. Is je haar extreem beschadigd? Laat het dan extra lang inwerken door het bijvoorbeeld 's nachts in je haar te laten zitten, en vervolgens de volgende ochtend uitspoelen en wassen zoals je gewend bent. Sluit hem af met een voedende conditioner.

 

Voor extra verzorging heeft Olaplex het assortiment uitgebreid met een shampoo, conditioner, een leave-in conditioner en een olie. Wil je hier meer over weten? Vraag het dan even na aan mij via een mail.

Wat zijn de kosten van Olaplex?

Als je jouw behandeling hebt uitgevoerd in jouw Olaplex salon, dan verkopen zij ten alle tijden ook de verzorgingsproducten voor thuis. 

Alle behandelingen van Olaplex en de producten zijn overal even duur. Is een product van Olaplex online ergens anders goedkoper, let dan goed op dat dit een namaak variant kan zijn, die niet het resultaat geeft zoals Olaplex belooft.

 

Herstelbehandeling:  € 30.00

Toevoegingsbehandeling kleur/ ontkleuring starttarief:  € 15.00

Toevoegingsbehandeling kleur/ ontkleuring extra bakje:  € 5.00

Mini-treatment behandeling: € 20.00

 

No.3 Hair perfector 100ml:  € 32.50

No.4 Bond maintenance shampoo 250ml:  € 29.95

No5. Bond maintenance conditioner 250ml:  € 29.95

No6. Bond Smoother 100ml:  € 29.95

 

Kom jij voor de eerste keer bij The Hairbar voor een Olaplex herstelbehandeling? Dan kun je gebruik maken van de Olaplex kennismaking combideal:

1x Olaplex Herstelbehandeling (t.w.v. € 30.00)

1x No.3 Hair perfector 100ml (t.w.v. € 32.50)

Samen voor €54.99 ipv €62.50


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sonja Pommerel (zondag, 21 maart 2021)

  Ik wil de Olaplex no. 0 aan gaan schaffen. Kan ik deze in combinatie met no. 3 ook de hele nacht in laten trekken(zoals wordt aanbevolen) ??

 • #2

  Inge Kollenburg (zondag, 21 maart 2021 12:15)

  @Sonja Pommerel
  Ja zeker. Je kunt dan de Olaplex NO. 0 als eerste op droog haar aanbrengen en zorgen dat heel je haar daarmee vochtig is gemaakt. Je wacht dan eerst even 10 minuten en vervolgens breng je NO.3 aan. Je kunt dit gewoon de hele nacht laten inwerken en de volgende ochtend uitspoelen. Doe dit niet iedere week! Dat is zonde van het product en overbodig. Ik hoop je vraag zo goed te hebben beantwoord. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je een email sturen naar info@thehairbar.nl
  Fijne zondag! Groetjes, Inge (The Hairbar)