Elevate your hair game with TheHairBar Extensions

about us

TheHairbar is gespecialiseerd  in zowel Afrikaans -, Europees als Aziatisch haar. vanaf 2001 is TheHairbar met verschillende technieken omtrent het verlengen en voller maken van haar..Doorheen de jaren is TheHairbar continu bezig met ontwikkelen op het gebied van verschillende  haar technieken.

 

Het hoogtepunt van de haarwerkstylist Ngozi is dat ze de Flawless illusion masterclass  heeft bijgewoond van  de top haarstylist Tokyo stylez de bedenker van The Flawless Illusion en de Haarstylist van Cardi B en The Kardashians!

The Flawless illusiion  masterclass is een geavanceerd haarwerk techniek. Die  gezorgd heeft voor een ommekeer in de gehele haarweaving en haarwerk/pruikenindustrie 

 

De visie van TheHairbar is het aanbieden van de meest innovatieve opmaat gemaakte haarstukken op basis van de  wensen en behoeften van de klant.Hierdoor is het producten en diensten 

zeer divers & dynamisch 

De diensen & producten van theHairbar zijn als volgt                   

 

Transformeer je look in een oogwenk!

Met onze hoogwaardige hairextensions kunt u uw look onmiddellijk transformeren met lengte of volume in  uw haar toe te voegen.

 

Natural & seamless blend.

TheHairBar Extensions zijn gemaakt van 100% mensenhaar en zorgen voor een natuurlijke en naadloze blend met je eigen haar. 

Krijg het luxurieus en volumineuze look waar je altijd al van hebt gedroomd.

 

KVK:74456024

Btw:NL000204872B93